Καθαρισμός ρούχων και λινών


7,00 /κιλό


Η τιμή αφορά πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα λινών (π.χ. σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες κλπ.) και ρούχων καθημερινού πλυσίματος.

Σε περιπτώσεις ρούχων που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης όπως στεγνό καθάρισμα, η τελική τιμή υπόκεινται στο κόστος της εξειδικευμένης υπηρεσίας.


Προγραμματισμένη παραλαβή-επαγγελματικό πλύσιμο-Παράδοση συσκευασμένων ρούχων και λινών στον χώρο σας που μοσχοβολούν φρεσκάδα!

Είτε επιθυμείτε καθαρά σεντόνια και πετσέτες μετά την αναχώρηση των καλεσμένων σας ή ακόμα πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε. Θα τα παραλάβουμε και θα σας τα επιστρέψουμε στην πόρτα σας, έτοιμα το συντομότερο δυνατόν.

5 Λόγοι για να προτιμήσετε τη μεταφορά λινών στο χώρο σας:

Οικονομικότερο: Η χρέωση ανά κιλό και όχι ανά τεμάχιο είναι πιο συμφέρουσα. Εξοικονομήστε χρήματα παραγγέλνοντας αυτή την υπηρεσία, ιδιαίτερα για μεγάλες ποσότητες λευκών ειδών. Τα ρούχα σας θα πλυθούν με υψηλής ποιότητας απορρυπαντικά.

Πρακτικό: Απαλλαχτείτε από την διαδικασία του πλυντηρίου αναθέτοντας την στην ομάδα μας. Κανονίστε μαζί μας την παράδοση λινών και νιώστε ξέγνοιαστοι χωρίς άγχος!

Γρηγορότερα: Η ομάδα της House Solutions όχι μόνο παραλαμβάνει και καθαρίζει τα ρούχα, αλλά τα διπλώνουμε και τα μεταφέρουμε στο σπίτι σας! Εξοικονομήστε χρόνο από το να οδηγείτε και να τα μεταφέρετε μόνοι σας. Εναλλακτικά αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εσάς!

Πιο αξιόπιστο: Το προσωπικό μας στην καθαριότητα δίνει μεγάλη προσοχή για να διασφαλίσει την επαρκή απογραφή λινών. Κατά την παραλαβή, συμπληρώνουμε λίστες από τα ρούχα προς πλύση, τα καταγράφουμε και τα μετράμε ξανά πριν την επιστροφή. Αποζημιώνουμε για οποιαδήποτε απώλεια σε περίπτωση που φέρουμε ευθύνη!

Λιγότερο άγχος: Όταν περιμένετε φιλοξενούμενους στην ιδιοκτησία σας, ανησυχείτε ότι πρέπει να είναι όλα σε μία τάξη. Θα σας ηρεμούσε αν τα σεντόνια και οι πετσέτες είναι ήδη καθαρά, έτοιμα προς χρήση;

 


RELATED SERVICES