Τι είναι η House Solutions;

Η House Solutions είναι εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και εγκαταστάσεων που στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ιδιοκτησίας σας και εγγυώνται μία μοναδική άφιξη στο νησί απαλλαγμένοι από  προβληματισμούς και ταλαιπωρίες.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος της House Solutions;

Μπορείτε να γίνετε μέλος της House Solutions πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας στο www.housesolutions.gr
Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Μπορείτε τώρα να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Βασικού Πακέτου και Πρόσθετων Υπηρεσιών;

Το Βασικό Πακέτο είναι το πρώτο βήμα στο να γίνετε μέλος της House Solutions. Οι υπηρεσίες του Βασικού Πακέτου αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα Υπηρεσίες.

Οι Πρόσθετες Υπηρεσίες περιλαμβάνουν έναν κατάλογο υπηρεσιών, όπου έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του ακινήτου σας. Οι Πρόσθετες Υπηρεσίες είναι προσβάσιμες στους πελάτες που έχουν ήδη γίνει μέλη του Βασικού Πακέτου.

Οι Πρόσθετες Υπηρεσίες εκτελούνται σε βάση προσφοράς κατόπιν αποδοχής. Αφού επιλέξετε τις πρόσθετες υπηρεσίες που χρειάζεστε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μία προσφορά εν αναμονή της επιβεβαίωσης σας καθώς και στις περιπτώσεις που απαιτείται, με πολλαπλές προσφορές που καλύπτουν διαφορετικές πτυχές της υπηρεσίας. Εφόσον μας ενημερώσετε για την απόφασή σας, εμείς φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω για τις υπηρεσίες;

Προς το παρόν, η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και το τραπεζικό έμβασμα είναι οι μόνες αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής. Θα σας πληροφορήσουμε για τη διαδικασία πληρωμής κατόπιν της παραγγελίας σας και θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Η πληρωμή για τις υπηρεσίες του Βασικού Πακέτου γίνεται εντός των πρώτων 7 ημερών από την αγορά την πρώτη φορά που γίνεστε μέλος, και μεταγενέστερα, εντός των πρώτων 7 ημερών κάθε μήνα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προπληρωμής πολλαπλών μισθωμάτων για το Βασικό Πακέτο, κατόπιν συμφωνίας με την House Solutions.

Λάβετε υπόψη σας ότι έχετε την υποχρέωση να καλύψετε το κόστος πληρωμής για υπηρεσίες, όπως λογαριασμοί υπηρεσιών κοινής ωφελείας, κρατήσεις εισιτηρίων κλπ εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα σας ενημερώσουμε για τις χρεώσεις.

Η πληρωμή για τις Πρόσθετες Υπηρεσίες οφείλεται εντός των πρώτων 7 ημερών από την κοινοποίηση για τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει και την αποδοχή της προσφοράς εκ μέρους σας.

Τι γίνεται εάν χρειάζομαι μία υπηρεσία που δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα;

Στη House Solutions θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες και αξία για τα χρήματά τους, αλλά στόχος μας είναι επίσης η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να προσφέρουμε, αλλά δεν περιλαμβάνεται στις προτάσεις μας, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Μπορώ να κάνω μία παραγγελία υπηρεσίας χωρίς κανένα χρονικό περιθώριο;

Ζητούμε μία ελάχιστη περίοδο ενημέρωσης 10 ημερών για την ολοκλήρωση των υπηρεσιών που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε μία παραγγελία της τελευταίας στιγμής, παρακαλούμε καλέστε μας στο (0030) 695 777 8931 και εμείς θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όσο το δυνατόν καλύτερα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Μπορώ να ακυρώσω μία υπηρεσία που έχω ήδη παραγγείλει;

Κατόπιν της παραγγελίας σας, υπάρχει περίοδο χάριτος 7 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι η υπηρεσία δεν έχει ήδη εκτελεσθεί.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με έναν τοπικό εκπρόσωπο;

Είμαστε πάντα εδώ για σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση services@housesolutions.gr ή καλέστε μας στο (0030) 695 777 8931.

Δε βρήκατε απαντήσεις;

Σε περίπτωση που δε βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε εδώ ή έχετε περισσότερες απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.