Χειμερινή συντήρηση κουφωμάτων


12,00 /κούφωμα


Η συντήρηση γίνεται δύο φορές κατά τη διάρκεια του χειμώνα την περίοδο 15 Οκτωβρίου – 15 Απριλίου και περιλαμβάνει: (i) έλεγχο κουφωμάτων, (ii) λάδωμα μεντεσέδων, (iii) ρύθμιση μηχανισμών.


Χειμερινή Συντήρηση κουφωμάτων:

Οι μπαλκονόπορτες και τα κουφώματα είναι ένα σημείο του σπιτιού που πολλές φορές δεν έχουν την προσοχή που χρειάζονται. Ως αποτέλεσμα στα σπίτια, τα οποία παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα κουφώματα μπορούν να παρουσιάσουν προβλήματα λειτουργίας, όταν έρχεται η ώρα για την καθημερινή χρήση τους. Όταν συντρέχει και ο παράγοντας υγρασία για ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, ακόμα και τα καινούργια κουφώματα μπορούν να γίνουν προβληματικά τη στιγμή που θα πρέπει να λειτουργούν σωστά.

Ακόμη και ένας βασικός έλεγχος, θα σας προφυλάξει από το να αντιμετωπίσετε τέτοια θέματα. Αυτός ο έλεγχος χρειάζεται  ως επί το πλείστον κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, η υγρασία αυξάνεται και οι άνεμοι γίνονται ισχυρότεροι.

Ένας αξιόπιστος επαγγελματίας θα επισκεφθεί το ακίνητό σας σε ημερομηνία που θα συμφωνηθεί μεταξύ εσάς και της House Solutions, και θα ελέγξει, λιπάνει και ρυθμίσει τους μεντεσέδες και τους μηχανισμούς στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρά σας.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ