Βασικοί Καθαρισμοί Εξωτερικών χώρων


12,00 /ώρα


Ελάχιστος χρόνος καθαρισμών καθορίζεται ανάλογα με το μέγεθος της οικίας. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα υλικά καθαρισμού.


Καθαρισμοί Εξωτερικών Χώρων:

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των εξωτερικών χώρων της ιδιοκτησίας σας σε προετοιμασία για την άφιξή σας και το φρεσκάρισμα τους καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χρησιμοποιώντας υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικά προϊόντα ασφαλή ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες και το περιβάλλον.

Σημασία Καθαρισμού Εξωτερικών Χώρων

Το προσωπικό καθαριότητας της House Solutions μπορεί να γίνει ζωτικής σημασίας για τη βίλα σας, καθώς επίσης και υπεύθυνο για όλες αυτές τις αρχικές εντυπώσεις (καθαριότητα και τάξη, επίβλεψη και συντήρηση)

Προτείνουμε τη φροντίδα των εξωτερικών χώρων σε καθημερινή βάση κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην Μύκονο λόγω των ανέμων. Οι βεράντες, τα δάπεδα, η αυλή και η περιοχή του μπάρμπεκιου θα φαίνονται πιο φιλόξενα, καθαρά και τακτοποιημένα. Ως διαχειριστές ακινήτων αναλαμβάνουμε να διατηρούμε τους υπαίθριους χώρους τόσο καθαρούς ώστε να προσελκύουν τους διαμένοντες. Αυτό επιτυγχάνεται με φροντίδα όλο το χρόνο: οι ενοικιαστές επιθυμούν οι εξωτερικοί χώροι να φαίνονται τόσο λαμπεροί τον Σεπτέμβριο όπως ήταν και τον Μάιο.

Το συνεργείο καθαρισμού μας θα φροντίσει με επιμέλεια τις ακόλουθες εργασίες:

  • Καθάρισμα σε παράθυρα, πόρτες, τζαμαρίες, παντζούρια,
  • Γυάλισμα επιφανειών, επίπλων της βεράντας, ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπάρμπεκιου
  • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα δαπέδων,
  • Καθάρισμα σκεπών, πέργκολας, λυχνίες φωτισμού, φράχτη
  • Άδειασμα κάδων απορριμμάτων

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ