Βασικοί Καθαρισμοί Εσωτερικών χώρων


12,00 /ώρα


Ελάχιστος χρόνος καθαρισμών καθορίζεται ανάλογα με το μέγεθος της οικίας. Στη τιμή περιλαμβάνονται τα υλικά καθαρισμού.


Καθαρισμοί Εσωτερικών Χώρων:

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων της ιδιοκτησίας σας σε προετοιμασία για την άφιξή σας και το φρεσκάρισμα τους καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χρησιμοποιώντας υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικά προϊόντα ασφαλή ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες και το περιβάλλον.

Μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαριότητας που να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες της βίλας σας, όπως οι παρακάτω:

Υπηρεσία καθημερινής Καθαριότητας

Εάν φιλοξενείτε καλεσμένους τους καλοκαιρινούς μήνες στην Μύκονο, αξίζει να αναθέσετε αυτή την υπηρεσία στην έμπειρη ομάδα μας. Θα καθαρίσουμε και θα τακτοποιήσουμε την οικία σας σε καθημερινή βάση διασφαλίζοντας καθαριότητα και υγιεινή κατά τη διαμονή σας.

Καθαριότητα κατά την Άφιξη/Αναχώρηση

Περιμένοντας επισκέπτες στην ιδιοκτησία σας σημαίνει πως πρέπει να προετοιμάσετε τους χώρους του σπιτιού σας με προσοχή στη λεπτομέρεια και να δημιουργήσετε την εντύπωση πως κανείς πριν δεν είχε διαμείνει. Επικοινωνήστε μαζί μας και απαλλαχτείτε από αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία στηριζόμενοι στην αξιόπιστη ομάδα των επαγγελματιών μας.

Γενική Καθαριότητα

Προτείνουμε τη γενική καθαριότητα το φθινόπωρο για την καλύτερη συντήρηση του σπιτιού σας. Έπειτα από μια καλοκαιρινή σεζόν με απαιτητική λειτουργία της βίλας σας, σίγουρα απαιτούνται ποικίλες εργασίες νοικοκυριού. Αναθέστε σε μας να τακτοποιήσουμε και να συντηρήσουμε άψογα την οικία σας για τον χειμώνα. Ύστερα καλωσορίστε την επόμενη σεζόν με ένα φρεσκάρισμα την Άνοιξη που θα αναζωογονήσει την εικόνα της οικίας σας.

Καθαριότητα μετά από Ανακαίνιση/Μετακόμιση/Οικοδόμηση

Μετακομίζοντας σε ένα σπίτι, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί κανείς, είναι ασχοληθεί ο ίδιος με την καθαριότητα. Καλέστε μας και οι καμαριέρες μας θα φροντίσουν αμέσως την ιδιοκτησία σας. Προτεινόμενη υπηρεσία και για ανακαινίσεις ή επισκευές.

Καθαριότητα μετά από δεξίωση/πάρτυ/εκδήλωση

Γιατί να πρέπει να ασχοληθείτε με την καθαριότητα όταν έχετε ήδη διασκεδάσει σ’ ένα πάρτυ; Κλείστε ραντεβού μαζί μας και σύντομα θα κάνουμε το σπίτι σας πεντακάθαρο!


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ