Ασφαλιστική κάλυψη – Επιλογές Πακέτων Ασφάλισης Οικίας


από 200,00 /έτος


Οι τιμές υπόκεινται στο πακέτο κάλυψης που επιλέγει ο πελάτης καθώς και στο μέγεθος της ιδιοκτησίας.


Ασφαλιστική Κάλυψη-Επιλογές Πακέτων Ασφάλισης Οικίας

Μόλις αποκτήσατε το σπίτι των ονείρων σας στην Μύκονο;  Σίγουρα πρόκειται για μια επικερδή επένδυση καθώς  η  ιδιοκτησία ακινήτου  στον δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδας είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ασφαλιστική κάλυψη της ιδιοκτησίας σας πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας. Προστατέψετε την και περιορίστε τους κινδύνους τυχόν ζημιάς ή απώλειας της πολύτιμης περιουσίας σας. Μάθετε τα οφέλη συνεργασίας σας μαζί με τη House Solutions για την ασφαλιστική της κάλυψη.

  • Αξιοπιστία και φερεγγυότητα
  • Πολλαπλές επιλογές ανάλογες με τις ανάγκες σας
  • Ξεκάθαροι όροι και προϋποθέσεις
  • Απλή διαδικασία αποζημίωσης
  • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
  • Δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις

Υπάρχουν πολύ σημαντικοί παράγοντες για να ασφαλίσετε την κατοικία σας.

ΕΥΘΥΝΗ

Κάλυψη ευθύνης προς τρίτους για τυχόν τραυματισμούς στην οικία σας. Εάν για παράδειγμα φιλοξενείτε επισκέπτες στη βίλα σας και προκύψει κάποιο ατύχημα, η ασφάλεια θα καλύψει το ιατρικό κόστος και πολλές άλλες ζημιές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Μια ανεπιθύμητη καταστροφή είναι από τους βασικότερους λόγους για να επιλέξετε την ασφαλιστική κάλυψη. Παρέχουμε πακέτα που προφυλάσσουν το σπίτι σας ενάντια σε κλοπή, πυρκαγιά, κακόβουλες ενέργειες , επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και άλλες παρόμοιες απειλές.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τα πακέτα ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχουμε για την πληρέστερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας.